Snarøya Gymnastikk og turnforening

Resymé våren-17

Her kan dere lese om aktivitetene og konkurransene våre utøvere har vært med på våren-17!

RYTMISK GYMNASTIKK
Det har vært stor konkurransedeltagelse for RG-jentene denne våren. Totalt har 40 jenter fra minirekrutter til juniorer vært med både i krets og nasjonalt!

Minirekruttene var med på oppvisningskonkurranser i januar (Stabekk) og mars (Hammer). I klassene opp til 10 år er alle vinnere, så her ble det gull til alle!

Minirekruttene 2017 - 2

Som en start for rekrutter og juniorer arrangerte vi uhøytidelig klubbkonkurranse i februar, med nyttige tilbakemeldinger fra dommere og premier til alle.
16716095_1265149606910321_1452577167750070138_o

I kretskonkurransene (Oslo/Akershus) ble det mange gode prestasjoner og medaljer;DSC_1917DSC_1927

Erle tok gull i rekrutt internasjonal klasse Nivå 1 (11 år), Mathea ble
nr. 3 i rekrutt nasjonal klasse Div.A 11 år og Rekrutt tropp 1 ble nr.3 i frittstående i den første kretskonkurransen i Asker i mars.

Under Kretsmesterskapet i Njårdhallen i april fikk Snarøya med seg hele 8 medaljer hjem!IMG_0544

Individuelt ble det sølvmedalje på Erle i rekrutt internasjonal klasse Nivå 1 (11 år), Mathea fikk 3.plass i rekrutt nasjonal klasse Div.A 11 år og Linnea tok sølv i rekrutt nasjonal klasse Div.B 12 år.

IMG_0515

IMG_0519

I Duo/Trio ble det
gull til Ada og Emma i rekruttklassen

og 3.plass til Martine, Tora og Nikoline i juniorklassen.
IMG_0549

I rekrutt troppskonkurransene fikk Rekrutt tropp 1 med seg sølv både i frittstående og ball, mens Rekrutt tropp A ble nr.3 i ball.

Div.A 11 år.

Samtlige av våre seks gymnaster i den klassen ble blant de 11 beste av totalt 26!DSC_1941

Martine viste stor fremgang og ble nr. 8 av total 34 deltagere i junior nasjonal klasse Div.B.
I rekrutt nasjonal klasse Div.B 12 år ble Emma best med 6.plass av totalt 20 deltagere. Ada fulgte deretter på 7.plass og Linnea på 8.plass.

Jentene i rekrutt internasjonal klasse Nivå 1 (11 år) – viste også fine prestasjoner, men ingen topp-plassering denne gang.
Rekrutt tropp 1 ble nr.6 i ball og nr.7 i frittstående av totalt 13 tropper.

I april var noen av jentene i Stavanger/Straen og konkurrerte, og det ble flott sølvmedalje til Ada og Emma og bronsemedalje til Erika og Linnea i rekrutt Duo/Trio.
DSC_1943

Vår junior Trio (Nikoline, Martine og Tora) klarte en fin 6.plass av totalt 14 tropper.

DSC_1932

I  rekrutt nasjonal klasse Div.B 12 år ble Linnea best av våre med 5.plass av totalt 14 gymnaster. Ada ble nr.7 og Erika nr.9.                                     Martine slo til igjen med flott 8.plass av 30 gymnaster i junior nasjonal
klasse Div.B.
Bergen konk. 2017

Jentene i rekrutt
internasjonal klasse Nivå 1
konkurrerte i Bergen i april,
og Erle slo til med flott 3.plass av 26 gymnaster i klassen!

I «Glade RG-dager» i Asker i mai, deltok vi med hele 40 jenter fra minirekrutt-alder og oppover. Mer enn 800 gymnaster fra hele landet deltok, med konkurranser i tre haller parallelt.
mms106437913Til slutt sto vi igjen med fire medaljer og mange høye plasseringer;
IMG_0570

Mathea slo til med gull i rekrutt nasjonal klasse Div.A 11 år.
Ada ble nr.5, Edle nr.6, Emilia nr.8 og Oda nr.10. 36 jenter var med i denne klassen.

IMG_0572

IMG_0594

Mathea, Ada og Edle tok
også en flott 3.plass i lag-konkurransen.

Erle tok bronse i ballfinalen i rekrutt internasjonal klasse Nivå 1 (11 år), og ble nr.5 sammenlagt og nr.5 i køllefinalen. Totalt deltok 36 jenter i denne klassen.

mms1211005070

I rekrutt nasjonal klasse Div.B 12 år, ble Linnea nr.4 av totalt 25.
IMG_0590
Den største klassen var junior nasjonal klasse Div.B med hele 44 deltagere. Her ble Martine nr.12 og Nikoline nr.15. Med det endte Martine på en flott 10.plass i Norges-Cupen sammenlagt og 2.reserve til Norgesfinalen!

IMG_0580

I Duo/Trio rekrutt fikk igjen Emma og Ada medalje, denne gang bronse.
IMG_0609

Rekrutt tropp 1 fikk med seg to gode 5.plasser i både frittstående og ball av totalt 13 tropper.

-2

I tillegg stilte vi med to minirekrutt tropper, en oppvisningstropp og flere minirekrutter individuelt som hadde oppvisning. Flotte prestasjoner av alle!